Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
SodaStream ART

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: SodaStream ART

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een SodaStream ART ter waarde van €129,- weg.

Bij de feestdagen denk je misschien gelijk aan chique cocktail of champagne, maar wist je dat kraanwater net zo sprankelend kan zijn? Met een SodaStream tover je binnen enkele seconden kraanwater om tot bruisend drankje. Pluspunten voor het feit dat je zo het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik kan verminderen.

SodaStream ART

De special editions van de SodaStream ART hebben de vertrouwde makkelijke gebruikswijze om bruisende drankjes te maken, alleen nu in drie nieuwe designs. In de verfijnde kleur Mandarin Red, het zachte Misty Blue, of in chique Marble, maken deze varianten een statement in elke keuken.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk – SodaStream Art levert ook de hoge kwaliteit waar het merk bekend om staat. Dat zal de winnaar wel ervaren… De gelukkige ontvangt een Starter Kit van de SodaStream ART bestaande uit het toestel, een herbruikbare vaatwasserbestendige fles van 1L en een Quick Connect Koolzuurcilinder.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de SodaStream ART Starter Kit t.w.v. € 129,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!