Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
sodastream

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: SodaStream DUO

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een SodaStream DUO ter waarde van € 129,95 weg.

Tijdens een heerlijk kerstdiner mag een mooie fles op tafel niet ontbreken. Met de SodaStream DUO tover je kraanwater in een handomdraai om tot heerlijk bruiswater of een feestelijke cocktail. Met verse kruiden, bessen of fruit maak je er een feestje van. Cheers!

SodaStream DUO

Het voordeel van de SodaStream DUO is dat het apparaat met twee waterflessen werkt: een chique glazen exemplaar die ideaal is voor op tafel en een herbruikbare plastic fles (handig voor in de koelkast of onderweg). Zo heb je er dubbel plezier van! Daarbij is er ook het dubbele voordeel van het bruiswaterapparaat dat je er gezonde drankjes mee kan maken en ontzettend veel plastic afval bespaart. Bovendien scheelt het je ook veel kast- en koelkastruimte, wel zo efficiënt.

De SodaStream DUO heeft geen kabel en je hebt er dus geen elektriciteit voor nodig. Handig, want zo kun je hem overal neerzetten. Het bruiswaterapparaat werkt met een koolzuurcilinder, herkenbaar aan de roze kleur, die je met slechts één klik op het SodaStream-bruiswatertoestel aansluit. Met een cilinder maar je circa 60 liter bruisend water, een fruitdrankje of cocktail. Wat denk je bijvoorbeeld van een feestelijke holiday cocktail zoals onze mezcal-paloma?

sodastream duo

Zo maak je kans

Om kans te maken op een SodaStream DUO t.w.v. € 129,95 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!