Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
robotstofzuiger

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Tapo RV30 Plus robotstofzuiger

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een Tapo RV30 Plus robotstofzuiger ter waarde van € 499,90 weg.

Wie gasten voor het kerstdiner krijgt, wil vaak ook dat het huis een beetje aan kant is. Alsof de feestdagen nog niet druk genoeg zijn!

Gelukkig kun je op dat soort moment wat hulp inschakelen. In de vorm van een robotstofzuiger bijvoorbeeld. De robotstofzuiger Tapo RV30 Plus brengt binnen enkele minuten je huis in kaart om het vervolgens de vuile oppervlakten grondig schoon te maken.

Slimme robotstofzuiger

Lastig in gebruik? In tegendeel zelfs, de Tapo RV30 Plus robotstofzuiger en dweil met LiDAR-navigatie en automatische dock maakt schoonmaken moeiteloos. De installatie en bediening zijn eenvoudig in gebruik via de Tapo-app. Helemaal handsfree kan ook; koppel de Tapo RV30 Plus met Amazon Alexa of Google Assistant om de robot te besturen met eenvoudige spraakopdrachten.

Geniet van een brandschoon huis en keuken zonder er iets voor te hoeven doen!

robotstofzuiger

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Tapo RV30 Plus robotstofzuiger t.w.v. € 499,90, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!