Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Teufel Boomster

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Teufel Boomster

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een Teufel Boomster ter waarde van € 369,99 weg.

Muziek willen we het liefst de hele dag door, overal kunnen beluisteren. Bij voorkeur uit een fraai vormgegeven speaker die eenvoudig te verplaatsen is van de tafel, naar het aanrecht of de boekenplank. Gelukkig kun je met de BOOMSTER eenvoudig de hele dag jouw favoriete kerstmuziek luisteren!

Teufel Boomster

De Teufel Boomster is een bluetooth-speaker en (DAB+)radio die een volle geluidskwaliteit levert. Daarnaast is ‘ie spatwaterdicht en met een volle accu luister je maar liefst 18 uur lang naar je favoriete muziek. Daar kun je dus wel héél veel kerstliedjes mee luisteren!

En wie zoveel power heeft, deelt die graag: via de USB-A-aansluiting kunnen mobiele apparaten (5V, 2A) worden opgeladen. Da’s handig! Het apparaat biedt de mogelijkheid om twee smartphones tegelijkertijd te verbinden, zodat de gebruikers daarvan afwisselend als dj kunnen optreden. En als hij een collega-luidspreker ontmoet, kunnen de twee BOOMSTERS met elkaar worden verbonden, zodat een stereosysteem ontstaat.

Teufel Boomster

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Teufel Boomster t.w.v. € 369,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!