Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Teufel Motiv Go speaker

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Teufel MOTIV GO speaker

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Teufel MOTIV GO ter waarde van € 249,99 weg.

Met de MOTIV GO speaker van Teufel sta je deze kerst swingend in je pannen te roeren. Is je kerstdiner klaar? Dan neem je de speaker door zijn compacte formaat eenvoudig mee naar de  eetkamer. Maar vergis je niet: al is ‘ie klein van stuk, het geluid is des te krachtiger!

Teufel MOTIV GO

De stereoluidspreker Teufel MOTIV GO produceert ondanks zijn compacte omvang krachtig en optimaal geluid van onvervalste stereokwaliteit. Binnen de luxe vormgegeven aluminium behuizing van de MOTIV GO zorgen twee fullrange drivers voor een krachtig stereogeluid. Deze worden ondersteund door twee passieve basdrivers die zorgdragen voor de lagere frequenties. Het resultaat? Geluid van optimale kwaliteit! Door de Dynamore®-technologie is het geluid ook goed hoorbaar op grotere afstand van de luidspreker. Al kan je de bluetooth-luidspreker eenvoudig verplaatsen, je kan hem dus ook gerust in de keuken laten staan. Je hoeft niet bang te zijn dat ‘ie beschadigd. Dankzij de spatwaterdichte bescherming kan deze luxe speaker probleemloos in de keuken worden gebruikt. De bovenkant van de speaker kan ook worden bediend met natte of door het koken vies geworden vingers en kan na afloop simpelweg onder de kraan worden afgespoeld. Dit maakt de MOTIV GO de perfecte speaker voor iedere foodie!

De Teufel MOTIV GO is in de kleurvarianten Ivy Green, Night Black, Silver White en Steel Blue verkrijgbaar. Wil jij zo’n supergave speaker? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

Teufel Motiv Go speaker

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Teufel MOTIV GO t.w.v. € 249,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!