Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Het Weeshuis Gouda

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: onbijt voor twee bij Relais & Chateaux WSHS Gouda

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf eind november geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij in samenwerking met Relais & Châteaux Weeshuis Gouda een ontbijt voor twee personen ter waarde van € 85,- weg.

Relais & Chateaux WSHS Gouda

Slapen, eten, bewonderen, verwonderen en verrast worden; dat is wat je kunt bij boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Je vindt ze op een prachtige locatie middenin het centrum van Gouda. Het pand is vroeger een klooster en weeshuis geweest en die historie ademt elke muur en elke ruimte.

Na een grondige metamorfose is het oude weeshuis omgebouwd tot een prachtig boutique hotel. Over elk detail is nagedacht, je kijkt je ogen uit bij elke ruimte die je binnenstapt. Daar eindigt het niet, op hetzelfde terrein vind je namelijk ook restaurant LIZZ*koffie- en cocktailbar COCO.

WSHS Gouda

Unieke locatie

Deze unieke locatie in het oude centrum van Gouda heeft alles. Naast prachtige hotelkamers en suites kun je genieten van een geweldig diner in Restaurant LIZZ*. De keukenbrigade kookt onder leiding van Remco Kuijpers, afgelopen jaar ontvingen ze hun eerste Michelinster.

Na het diner sluit je de avond af in cocktailbar COCO met de lekkerste drankjes voordat je tevreden naar bed gaat in de luxe kamers. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt in de koffiebar van COCO, en laten we nu nét een ontbijt voor twee personen mogen weggeven!

Zo maak je kans

Om kans te maken op het ontbijt voor twee personen bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda t.w.v. € 85,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!