Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Wüsthof Classic Series messenset

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: WÜSTHOF Classic Series messenset

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met WÜSTHOF, een Classic Series messenset ter waarde van €899,- weg.

WÜSTHOF Classic Series

Met de messen van de WÜSTHOF Classic Series wordt snijden een nog groter feest, het zijn namelijk echte klassiekers in een nieuw jasje. Geïnspireerd op de kleuren van de wereld van de gastronomie, die niet alleen een tijdloze kwaliteit, maar ook een flinke dosis stijl naar de keuken brengen.

Het leuke is dat je een kleur kunt kiezen die bij jouw persoonlijkheid past. Kijk op de website van WÜSTHOF voor meer informatie en het dichtstbijzijnde verkooppunt. Zo kun je alvast spieken welke kleur je als winnaar uit zou kiezen!

Messen van WÜSTHOF

Omdat wij zo’n fan zijn van de messen van WÜSTHOF, doken we er maar te graag de keuken mee in. We bedachten vier heerlijke recepten voor de feestdagen, van een kerstige sangria als aperitief tot aan een fancy doradefilet met salsa verde. Wil je jezelf uitdagen? Maak dan de homemadebeef pastrami, succes gegarandeerd!

> naar het recept: homemade beef pastrami met waldorfsalade

homemade beef pastrami

Zo maak je kans

Om kans te maken op een WÜSTHOF Classic Series messenset t.w.v. € 899,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 27 december 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Christmas Gifts 2023

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!