Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: 5x Mounir Toub’s kookboek “Vega Arabisch”

GEWONNEN: 5x Mounir Toub’s kookboek “Vega Arabisch”

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke werkdag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij vijf keer Mounir Toub's kookboek "Vega Arabisch" ter waarde van € 27,50 weg.

In zijn boek “Vega Arabisch” laat Mounir zien dat de Midden-Oosterse keuken een echte groentekeuken is. Van courgette, aubergine en granaatappel tot pompoen, artisjok en ook de klassieke biet: in meer dan 90 gerechten spelen groenten de hoofdrol. Kleurrijk, smaakvol, een tikje exotisch en (merendeels) makkelijk: van zoete-aardappelwafels met labneh, olijvencake en baklavabuns tot falafelmacarons. En met de favoriete smaakmakers uit de Arabische keuken is het resultaat overheerlijk. Voor vegetariërs, flexitariërs en iedereen die gewoon lekker Arabisch wil eten. Wil je meer weten over het boek? Lees dan dit artikel waarin wij je er alles over vertellen en alvast wat heerlijke recepten delen.

Uit het boek

Vega Arabisch

€ 27,50
cover Vega Arabisch

Mounir Toub

Misschien ken je Mounir Toub wel want deze chef nooit stil. Zo geeft hij al jaren les op het ROC in Eindhoven, stond in de keuken met diverse Meesterkoks en was vaak te zien bij 24Kitchen en MAX. Tussendoor maakte hij ook nog eens een stapel kookboeken, werkt hij nauw samen met chef-kok Robert Kranenborg, geeft hij regelmatig workshops en werkt hij bij Stichting Springplank in Eindhoven waar Bas hem laatst bezocht. Tijdens deze bijzondere dag vertelt hij dat zijn moeder zijn grootste inspiratiebron is. Dat is ook iets wat absoluut terugkomt in Vega Arabisch, veel gerechten zijn een herinnering aan vroeger. De kuku sabzi is een mooi voorbeeld volgens Mounir: “Dit is iets wat mijn moeder vroeger veel maakte, het is een soort omelet met verse kruiden en groenten. Dat is haar Spaans-Arabische tortilla, waar mijn variant met een Perzische touch van in het kookboek staat.”

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf kookboeken van Mounir Toub, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 13 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Vega special

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Bestel dan nu de Vega Special van Foodies. In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Alleen in de Nationale Week Zonder Vlees is-ie nog te bestellen met gratis verzending!

Uit het boek

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!