Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
kerstcadeaus: lindenhoff kaasplank

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 6x Lindenhoff kaasplateau box

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij zes keer een Lindenhoff kaasplateau box ter waarde van € 26,70 weg.

Hoezo viergangendiner? De borrel is het beste moment van de feestdagen. Om bourgondisch te borrelen heeft Lindenhoff keuze uit verschillende boxen. Van paté tot het meest zalige uit de zee. De boerderij in Baambrugge heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren en ieder product in hun assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort. De groente komt van de volle grond, fruit wordt geplukt als de tijd rijp is en kaas ligt rustig in de kaaskamer tot het opperbest op smaak is.

Kaasplateau box

Laat je deze keer verrassen door de selectie van de Lindenhoff kaasmeester, want wij geven zes prachtige kaasplateaus weg. Hun zuivelspecialist verzamelt perfect gerijpte, ambachtelijke kazen uit het seizoen. De kazen worden kleinschalig geproduceerd in Europa en op bestelling vers afgesneden – maar pas als de rijping perfect is! Van zachte lepelkaasjes tot pittige harde kazen, rood-, wit- of blauwflora en Frans, Italiaans of Nederlands. Heerlijk bij de borrel of als hartig dessert. De plateau’s zijn geschikt voor 3 à 4 personen. Maak het compleet met een passende wijn en bijzondere begeleiders zoals zelfgemaakte kweeperenjam.

kerstkado: lindenhoff kaasbox

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de zes Lindenhoff kaasplateau boxen t.w.v. € 26,70 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!