Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Lowlander pakket

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 2x Lowlander Botanical bierpakket

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij twee Lowlander Botanical bierpakketten ter waarde van € 25,- weg.

Hoe vier je kerst nu beter dan met bier gemaakt van kerstbomen? De Winter I.P.A. van Lowlander is gebrouwen met gerecyclede sparrennaalden afkomstig van kerstbomen. Zo hoeven de naalden vol citrussmaak niet weggegooid te worden, maar eindigen ze samen met wat kruidige jeneverbessen in dit frisse, lichte biertje. En over recyclen gesproken: het bierpakket bevat Lowlander’s 0.00% Wit, die weer gebrouwen is met citrusschillen die overgebleven zijn in de horeca. Ben jij nu helemaal benieuwd hoe deze biertjes smaken? Win een alcoholvrij bierpakket voor een eerste kennismaking met Lowlander!

Botanical bierpakket

Maak kans op een 6-pack met alcoholvrije botenical biertjes van Lowlander en ga een écht lekkere decembermaand tegemoet. Lowlander brouwt met botanicals en creëert zo de meest natuurlijk lekkere bieren die alles behalve gewoon zijn. Want wanneer een beetje Nederlandse vindingrijkheid gecombineerd wordt met de kracht van de natuur, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het resultaat? Een uitgesproken en veelzijdige selectie van verfrissende bieren. Met én zonder alcohol – altijd vol van smaak. Van fruitig tot bloemig en van zoet tot pittig en alles ertussenin: er is altijd een Lowlander die bij jouw stemming past.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de twee Lowlander Botanical bierpakketten t.w.v. € 25,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!