Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // Maak kans op € 500,- reistegoed voor een fantastische culinaire reis naar Italië!

GEWONNEN // Maak kans op € 500,- reistegoed voor een fantastische culinaire reis naar Italië!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Wist je dat het aantal culinaire reizen dit jaar is toegenomen? Als je nog nooit zo’n verrukkelijke reis hebt gemaakt dan vraag je je vast af: Waar vind ik al die verrassende reizen?
Vakantieboulevard.nl helpt je graag met het vinden van de meest bijzondere en unieke reizen. “Smaak, geur, kleur… voor onze zintuigen ging er een culinaire wereld open!” aldus Janneke en Robert. Samen reisden ze af naar Toscane voor een smaakvolle vakantie. Ben jij ook op zoek naar zo’n vakantie?
Vakantieboulevard.nl en foodies geven jou graag de kans om een verrukkelijke vakantie te beleven. Maak kans op € 500,- reistegoed voor een culinaire reis naar Italië!
 
We hebben reeds een winnaar uitgeroepen. Je kunt helaas niet meer meedoen.
winactie-foodies-vakantieboulevard-header
Voorwaarden

  • Deelnemers aan deze actie dienen 18 jaar of ouder te zijn.
  • Als u deelneemt aan de actie wordt uw e-mailadres toegevoegd aan het mailbestand van foodies en Vakantieboulevard.nl.
  • Deelnemen kan tot 21 augustus. Op 22 augustus vindt de trekking plaats. Over de trekking wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar krijgt per e-mail bericht.
  • De voucher is geldig tot 1 jaar naar uitgifte en heeft een waarde van € 500,- die te besteden is bij de reisorganisatie Italia Su Misura.
  • Een eventuele meerprijs voor een culinaire vakantie moet zelf vergoed worden. De voucher is niet restitueerbaar, staat op naam en is niet overdraagbaar.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!