Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Workshop Big Green Egg

GEWONNEN: Maak nu kans op een workshop van Big Green Egg

In samenwerking met Big Green Egg
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Geniet jij ook zo van buiten koken? En wil je jouw skills een upgrade geven? Maak nu kans op een workshop van Big Green Egg voor twee personen op het prachtige landgoed Arcadia! Lees snel verder en ontdek hoe je mee kunt doen aan deze geweldige winactie.

Workshop van Big Green Egg

Ben je op zoek naar uitdaging? Check. Inspiratie? Check. De basistechnieken op een kamado? Check. Of je nu aan het overwegen bent om een Big Green Egg aan te schaffen of al jarenlang ervaring hebt, ieder komt aan zijn of haar trekken. De workshops van Big Green Egg vinden plaats op het prachtige landgoed Arcadia in Steenbergen. Niet alleen kun je hier een workshop volgen die gegeven wordt door ervaren demochefs van Big Green Egg, ook kun je hier op je gemak een rondje lopen en van de natuur genieten, of op het terras zitten van de brasserie.

Als je denkt aan Big Green Egg dan denk je aan kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Dit zijn kwaliteiten die ze op hun landgoed ook nastreven. En dat zie je terug in de workshops. Ze gebruiken natuurlijk lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit en de chefs zijn altijd op zoek naar de leukste en lekkerste gerechten die jij thuis op je Egg gemakkelijk kunt nabootsen.

Workshop Big Green Egg

Maak nu kans op een workshop voor twee personen

Om te vieren dat de zomer bijna van start gaat mogen we drie basisworkshops voor twee personen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Vergeet ook niet aan te geven waarom je vindt dat juist jij de workshop moet winnen. De winactie loopt tot en met 22 mei 2022, op maandag 23 mei maken we de winnaars bekend. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons per mail.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Workshop Big Green Egg

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!