Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
so vegan so fine pakket

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: 5x chocoladepasta-pakket van So Vegan So Fine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij vijf keer een chocoladepasta-pakket van So Vegan So Fine t.w.v. € 23,80 weg.

Moederdag staat voor ons gelijk aan een ontbijt op bed. Met croissantjes, een vers sapje en natuurlijk de lekkere chocoladepasta’s van So Vegan So Fine. Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Wanneer je dat al zó lang doet ontstaat een merk waarbij over echt alles is nagedacht. De pasta’s zitten in vrolijke & kleurrijke potjes en zijn vegan, 100% biologisch, fairtrade, palmolievrij, glutenvrij en vooral heel erg lekker.

So Vegan So Fine

Het chocoladepasta-pakket bevat alle zeven smaken: een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos, een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao, een pistachepasta en een walnootpasta.

Zo maak je kans

Wil jij een van de vijf chocoladepasta-pakketten van So Vegan So Fine t.w.v. € 23,80 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!