Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Rukmini Iyer

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: 25x het Rukmini Magazine

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij 25 keer het Rukmini Magazine t.w.v. € 7,99 weg.

Foto bovenaan artikel: Jurriaan Huting

Dat wij groot fan zijn van de makkelijke ovenrecepten van Rukmini Iyer is natuurlijk geen geheim, Bas reisde zelfs speciaal naar Londen af om samen met haar te koken uit haar nieuwste boek ‘India Express‘. Niet voor niets, want haar succesvolle kookboeken met makkelijke bakplaten zijn mateloos populair in binnen- en ook buitenland. Ze wordt dan ook wel de koningin van de bakplaten genoemd. En verdient niet elke royalty een eigen magazine?

Rukmini Magazine

In het Rukmini Magazine tref je een selectie van de lekkerste recepten uit alle zes (!) haar Bakplaat-boeken (dus uit De groene bakplaat, De snelle bakplaat, De makkelijke bakplaat, De wereldse bakplaat, De zoete bakplaat en ook De groene barbecue). Daarnaast geven acht bekende Nederlandse foodies zoals Yvette van Boven, Ramon Brugman en Karin Luiten hun eigen twist op een recept van Rukmini, en dat levert dan ook verrassende combinaties op. Kortom: het Rukmini Magazine zit boordevol inspiratie voor die makkelijke én gezonde doordeweekse maaltijden.

Zo maak je kans

Wil jij ook één van de vijfentwintig exemplaren van het Rukmini Magazine t.w.v. € 7,99 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten maar tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

moederdag cadeautjes

Lees ook: 5x de makkelijkste ovenrecepten van Rukmini Iyer

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!