Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Dr. van der hoog

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: skincare-pakket van Dr. Van der Hoog

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij een skincare-pakket t.w.v. € 52,96 weg.

Jouw moeder verdient het allerbeste, dus ook goede huidverzorging. Daarom geven wij een geweldige skincarepakket weg dat bestaat uit een hypoallergene face wash, reinigingslotion, dagcrème en nachtcrème van Dr. Van der Hoog. Dit fantastische merk biedt no-nonsense huidverzorging met een mild en natuurlijk karakter. Daarmee zijn de producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Zo maak je kans

Wil jij dit skincare-pakket van Dr. Van der Hoog t.w.v. € 52,96 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!