Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: SodaStream cadeauset

MOEDERDAGWINACTIE: SodaStream cadeauset

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 9 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt Foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een sprankelend moederdagpakket van SodaStream met herbruikbare ‘Mom & Me’-flessen. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, BCC, Blokker, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, PLUS en SodaStreamStore.nl.

Mom & Me

SodaStream zorgt voor een sprankelend Moederdagcadeau dit jaar: Mom & Me, een unieke set herbruikbare SodaStream-flessen. De duoset bestaat uit een 1-literfles en een halveliterfles om mee te nemen, die passen op een SodaStream-bruiswatertoestel, allebei mooi versierd voor Moederdag en verpakt in een bijpassende geschenkdoos.

Een bruisend geschenk voor moeder én Moeder Aarde

Zeker in deze uitzonderlijke tijden verdienen Moeders een bruisende Moederdag. En omdat dankzij de herbruikbare Mom & Me-flessen een heleboel plastic wegwerpflessen bespaard kunnen worden, zijn ze niet alleen een liefdevol geschenk voor moeder op zondag 9 mei, maar ook voor Moeder Aarde. Bovendien hoef je met dit cadeau minder vaak naar de winkel – wat in deze periode mooi meegenomen is – want met SodaStream in huis maak je makkelijk zélf bruiswater. Je hoeft dus niet meer naar de winkel voor flessen bruiswater.

De Mom & Me-flessenset is tijdelijk apart verkrijgbaar, of in combinatie met een SodaStream-toestel Spirit op SodaStreamStore.nl. Het Moederdag-pakket, bestaande uit SodaStream-toestel en de Mom & Me-flessenset, heeft een verkoopprijs van € 69,99.

Zo maak je kans

Wil jij dit mooie SodaStream cadeauset met herbruikbare ‘Mom & Me’-flessen winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!