Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Panasonic broodbakmachine

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Panasonic broodbakmachine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Panasonic broodbakmachine ter waarde van € 239,- weg.

Niks lekkerder dan zelfgebakken brood. Wil jij met de kerstbrunch het lekkerste zelfgemaakte kerstbrood op tafel zetten? Maak dan gebruik van de Panasonic SD-YR2540 broodbakmachine, hiermee haal je een ambachtelijke bakker met 34 jaar ervaring in huis.

Broodbakmachine

De strak vormgegeven broodbakmachine beschikt over 32 automatische programma’s met een ruime keuze voor het bakken van diverse broden, cake en bijvoorbeeld chutney. Maar ook het maken pizza- en pastadeeg behoort tot de mogelijkheden. Voor de échte foodies is het ook mogelijk om manuele settings te gebruiken, waarbij je zelf de kneed- en rijstijd voor brooddeeg en cakes kunt instellen. En dankzij de noten- en rozijnendispenser kun je eindeloos veel meer variaties maken. Al jouw creatieve bak ideeën worden met 1 druk op de knop werkelijkheid!

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Panasonic broodbakmachine model SD-YR2540 t.w.v. € 239,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!