Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
foodies de film

GEWONNEN: 2x twee kaarten voor de première van Foodies de film

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Say what? Komt er een film die Foodies heet? Jazeker! Dat klinkt misschien als een soap over de redactie van Foodies Magazine, maar dat is niet het geval. We ontwikkelden twee recepten voor deze romantische komedie, met onder andere Sanne Vogel en Sinan Eroglu. Maak nu kans om kaarten te winnen voor de officiële première op 12 mei 2022 in Amsterdam. Lees snel verder en doe mee!

Première van Foodies de film

We schreven er al eerder over, nu is het toch echt zo ver! De datum voor de première van Foodies de film is bekend. Op 10 mei is de officiële première (met rode loper natuurlijk) in Koninklijk Theater Tuschinski te Amsterdam en vanaf 12 mei is de film in alle bioscopen door het hele land te zien.

In de romantische komedie Foodies draait het om twee dingen: eten en liefde. Precies de twee dingen die het leven leuk maken. In de film speelt liefde in tijden van social media een belangrijke rol. De hoofdrol is voor Sanne Vogel. In de film Foodies speelt ze een populaire foodblogger die haar droom ooit een kookboek te schrijven in duigen ziet vallen als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van een jonge chef (Sinan Eroglu), die zij toevallig héél leuk vindt.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het verhaal van Foodies

Sam (32) is een populaire foodblogger die al van kinds af aan de droom heeft om een eigen kookboek te schrijven. Wanneer zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor gevallen is, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Door de druk van buitenaf en de invloed van de zogenaamd perfecte social media wereld, komen niet alleen haar carrière en haar levenslange droom op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Samenwerking

Een film die dezelfde naam draagt als ons magazine kan natuurlijk geen toeval zijn. Wij ontwikkelden twee recepten voor Foodies de film. Zo maakten we het recept voor de vegan citroenmeringuetaart met aquafaba en de ceviche van gemarineerde zalm. Beide recepten zie je natuurlijk terug op het grote scherm bij de première van Foodies de film!

Foodies de film: Sanne Vogel

Winactie Foodies de film

Om de samenwerking én de première van Foodies de film te vieren hebben we een bijzondere winactie. Je maakt nu namelijk kans op twee kaarten voor de officiële première op 10 mei in Koninklijk Theater Tuschinski te Amsterdam. Zo zie je de film als allereerste, de landelijke release is namelijk pas op 12 mei. Zie je jezelf al over de rode loper naar binnen stappen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onderstaand formulier invullen. Zo simpel kan het zijn. De winactie loopt tot en met 22 april 2022.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: 5x lekkere film snacks voor de ultieme filmavond

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!