Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
De Verrukkelijke Kinderbakshow

GEWONNEN: Rutger van den Broek & Mark Haayema het theater in met de Verrukkelijke Kinderbakshow

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Rutger van den Broek (winnaar van Heel Holland Bakt 2013) en theatermaker Mark Haayema spelen samen de Verrukkelijke Kinderbakshow. Ze vertellen het publiek alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Een vrolijke show met weetjes, liedjes, poppen, challenges en natuurlijk baksels!

De Verrukkelijke Kinderbakshow

De smakelijke show speelt in 29 Nederlandse theaters en is een interactieve, vrolijke én educatieve show voor de hele familie (6+). De regie is in handen van Joep Onderdelinden. De Verrukkelijke Kinderbakshow speelt van november 2021 tot en met januari 2022 in de Nederlandse theaters. De feestelijke première is 28 november 2021 in Schouwburg Amstelveen. En daar kan jij bij aanwezig zijn! Lees snel verder hoe je kaartjes wint voor de première van de Verrukkelijke Kinderbakshow! De regisseur aan het woord: “Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Dus waarom niet live in het theater?”

De Verrukkelijke Kinderbakshow

Foto’s: Sander Mulkens

Over Rutger van den Broek

Rutger klom als kind al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. In 2013 won hij de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken besloot te wijden. Rutger schreef tien bakboeken, waaronder in 2019 samen met Mark ’t Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl.

Over Mark Haayema

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor onder andere Herman van Veen en Kinderen voor Kinderen. Dit jaar verschijnt zijn 21e kinderboek Onkruid en schrijft hij aan een tweede gedichtenbundeltje met tekeningen van Fiep Westendorp. Zijn prentenboek Johannes de Parkiet, een boek over wennen aan vreemde vogels, was kerntitel voor de Kinderboekenweek 2018 en werd in 2019 bekroond met een Vlag en Wimpel. Mark was als acteur en poppenspeler te zien in onder anderen De Boterhamshow, Sesamstraat, Pluk van de Petteflet, Meneertje Meer en War Horse.

Winactie de Verrukkelijke Kinderbakshow

We mogen twee kaartjes weggeven voor de première van de Verrukkelijke Kinderbakshow! Deze is op 28 november in Amstelveen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de kaartjes is onderstaand formulier invullen. Let op; zorg dat je beschikbaar bent op 28 november om naar de première te gaan in Amstelveen.

De winactie loopt tot en met donderdag 25 november. Op vrijdag 26 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Over de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Wil je het programma van alles shows zien? Bekijk hier waar Rutger en Mark allemaal spelen de komende tijd.

De Verrukkelijke Kinderbakshow

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!