Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
kerst kadootjes: sodastream

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: SodaStream ART

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een SodaStream ART ter waarde van € 129,99 weg.

Iedereen weet dat elk feestelijk drankje bubbels bevat. Met de nieuwste SodaStream ART tover je kraanwater in een handomdraai om tot heerlijk bruiswater of feestelijke cocktail. Cheers!

SodaStream ART

Het nieuwste model van SodaStream is een premium bruiswatertoestel met hendel in retrostijl. Het design is origineel en geeft de keuken direct een moderne retro-look. De SodaStream ART is bovendien voorzien van de nieuwe Quick Connect Cylinder-technologie, waarmee de koolzuurcilinder met slechts één eenvoudige klik op het bruiswatertoestel kan worden aangesloten. Je plaatst de SodaStream-fles met kraanwater in het apparaat, haalt de hendel over, en voilà: je hebt je eigen bubbels. De SodaStream ART wordt geleverd met een vaatwasbestendige en BPA-vrije herbruikbare plastic fles van 1 liter, waarmee je dagelijks bruisende drankjes kan serveren. Wat dacht je van een feestelijke holiday cocktail zoals onze mezcal-paloma?

kerst kadootjes: sodastream

Zo maak je kans

Om kans te maken op een SodaStream ART t.w.v. € 129,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!