Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
The Mulch

GEWONNEN: The Mulch, het innovatieve afvalverwerkingssysteem

In samenwerking met Fritel

Advertentie

Zeker in de warme maanden is het een bron van irritatie: huishoudelijk keukenafval. Waar je een schil van een mango of een klokhuis in de winter nog even kunt laten liggen voor je naar de groenbak of composthoop loopt, is dat in de zomer een heel ander verhaal: al snel begint het afval te rotten en zorgen fruitvliegjes en maden voor overlast. Herkenbaar? Dan is The Mulch van Fritel echt iets voor jou. Foodies mag een The Mini Mulch ter waarde van €700 weggeven. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kans maakt.

Het Belgische familiebedrijf Fritel komt met een oplossing waar we allemaal al jaren op wachten: een manier om echt af te rekenen met fruitvliegjes, maden en die vieze geur. Afvalverwerking brengt in de praktijk nogal wat ongemakken met zich mee: de composthoop staat te ver, het regent, je woont in een appartement of vindt het toch wat overdreven om zoveel moeite te doen voor een bananenschil. Daarom bewaar je het tijdelijk in een afvalbakje in de keuken of gewoon in de vuilnisbak. Gevolg: je keuken wordt een bron van rotte geuren en een broedplaats voor ongedierte.

Weg met je afval

Nu is er een geheel nieuwe hygiënische oplossing: The Mulch van Fritel. Deze unieke innovatie verwerkt in een afgesloten emmer het keukenafval. The Mulch reduceert in enkele uren 90% van het keukenafval en vermaalt het geur- en geruisloos tot een aangenaam ruikende droge stof die direct kan dienen als plantenvoeding. Zo ben jij in een mum van tijd van je afval af én geef je jouw planten een boost. Win-win!

Zo maak je kans

The Mulch bestaat in twee versies: de “The Maxi Mulch” is een staand model met een capaciteit die groot genoeg is voor elk gezin. De “The Mini Mulch” past op het aanrecht en is ideaal voor kleinere gezinnen. Foodies mag een The Mini Mulch ter waarde van €700 weggeven. Wil jij dit fantastische apparaat winnen? Vul dan snel onderstaand formulier in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!