Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
kerstcadeaus

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 4x Tombow Collectors Recipe Kit

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij vier keer een Tombow Collectors Recipe Kit ter waarde van € 30,- weg.

Kerst is de tijd van tradities. Staat bij jouw familie ook elk jaar weer de kerstkalkoen op tafel maar vergeet je steeds het recept op te schrijven? Met behulp van deze mooie Tombow Kit verzamel je gemakkelijk al je recepten voor kerst. Je recepten uitwerken, bijhouden en verzamelen wordt steeds leuker. Wees creatief binnen en buiten de keuken!

Recipe kit

Ben jij een creatieve duizendpoot zowel binnen als buiten de keuken? En wil jij je geheime familierecepten op een leuke manier bewaren? Dan is de Tombow Recipe Kit het perfecte hulpmiddel. In deze kit ontvang je alles wat je nodig hebt om op een leuke manier je recepten te verzamelen. Door leuke doodles, pijlen en illustraties toe te voegen kun je de belangrijkste informatie tekenen, zodat je je recept begrijpt zonder lange begeleidende teksten! Tombow is een traditioneel Japans familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar creatievelingen begeleidt met hoogwaardige schrijfgerei en ondersteunt in hun dagelijkse werk.

kerstkado tombow

Zo maak je kans

Om kans te maken op de één van de vier Tombow Collectors Recipe Kits t.w.v. € 30,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!