Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Italië evenement 2023

GEWONNEN: twee kaarten voor het Italië Evenement!

Advertentie

Italië: het land van pasta, pizza en de lekkerste espresso. Wie is er nu geen fan? Goed nieuws voor alle Italië-liefhebbers, want op 2, 3 en 4 juni 2023 vindt alweer voor de 20ste keer hét Italië Evenement plaats, op Kasteel de Haar bij Utrecht. En nog beter: wij geven nu 3 x 2 kaarten voor het Italië evenement t.w.v. 25,- per stuk weg!

Win twee kaarten voor het Italië Evenement

Dit jaar bestaat het Italië Evenement maar liefst 20 jaar! En om dat te vieren geven we 3 x 2 tickets t.w.v. € 25,- weg! Geniet van éxtra veel lekker eten, drinken en nóg meer inspiratie dan je al gewend was. Uiteraard vind je er volop keuken- en vakantie-tips en een gevarieerd artiestenprogramma. Het Italië Evenement 2023 vindt plaats op 2, 3 en 4 juni 2023 op Kasteel de Haar, dichtbij Utrecht. Wil je twee kaarten voor het Italië Evenement winnen? Lees snel verder hoe je kans maakt.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op twee tickets voor het Italië evenement 2023 (t.w.v. € 25,-) hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 22 mei 2023.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: Italië evenement 2023

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!