Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Week zonder vlees 2023

Foodies Vega Gifts: win je iedere dag geweldige prijzen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het zal je niet ontgaan zijn: bij Foodies houden we van vegetarische recepten. Zo staat onze Vega Special er vol mee. Daarnaast delen we in de Nationale Week Zonder Vlees elke dag de lekkerste én leukste prijzen uit!

De mooiste prijzen met Foodies Vega Gifts

Met de Foodies Vega Gifts maak je kans op de lekkerste én leukste prijzen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. De hele week komt er elke ochtend om 8.00 uur een nieuwe winactie online. Van een prachtig kookboekenpakket tot een toffe workshop, alles komt voorbij!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige prijzen hoef je niet veel te doen. Surf tijdens de Nationale Week Zonder Vlees elke werkdag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen met de Foodies Vega Gifts. En dan maar duimen draaien om te horen of jij in de prijzen bent gevallen! Maandag 13 maart maken we de winnaars bekend dus houd de website dan goed in de gaten!

Vega special

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Bestel dan nu de Vega Special van Foodies. In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Alleen in de Nationale Week Zonder Vlees is-ie nog te bestellen met gratis verzending!

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!