Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
kookfabriek

GEWONNEN: vegetarische kookworkshop voor twee personen t.w.v. € 145,-

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke werkdag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij een vegetarische kookworkshop voor twee personen bij de Kookfabriek ter waarde van € 145,- weg.

Vind je vegetarisch koken soms wat lastig en ingewikkeld? Dan is een kookworkshop wat voor jou! Bij het Kookrestaurant van de Kookfabriek bieden ze een unieke restaurantervaring aan waarbij je zelf in de keuken mag staan. Tijdens deze avond bereid je zelf, onder leiding van culinair coaches, een gastronomisch seizoensmenu. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak en is vegetarisch koken voortaan een stuk eenvoudiger!

Kookworkshop

Benieuwd hoe zo’n workshop in zijn werk gaat? Je wordt eerst hartelijk welkom geheten bij het Kookrestaurant. Na ontvangst krijg je uitleg over het menu dat je gaat bereiden. Vervolgens ga je in teams van circa acht tot tien personen per kookeiland, onder deskundige begeleiding aan de slag en bereid je het hele menu. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur ga je samen aan tafel om te genieten van al het lekkers dat je hebt gemaakt. Lijkt dat jou wat? Lees dan snel verder, want wij mogen een workshop voor twee personen weggeven!

De workshop is bij alle vestigingen van de Kookfabriek te volgen. Het 4-gangen diner en een onbeperkt drankenarrangement zijn bij de prijs inbegrepen. En misschien wel het leukste: je mag dus iemand meenemen om samen de workshop mee te volgen.

kookfabriek

Zo maak je kans

Om kans te maken op een workshop bij de Kookfabriek voor twee personen t.w.v. € 145,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 13 maart de winnaar bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Vega special

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Bestel dan nu de Vega Special van Foodies. In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Alleen in de Nationale Week Zonder Vlees is-ie nog te bestellen met gratis verzending!

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!