Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN: Verbeter de wereld en win deze bijzondere Teufel-speakers

GEWONNEN: Verbeter de wereld en win deze bijzondere Teufel-speakers

Advertentie

Lekker eten is nóg fijner met een muziekje erbij! Dus heb je thuis naast al je keukengadgets natuurlijk ook een goede speaker staan. Niet? Dan zou je eens naar deze supergave Teufel-speaker moeten kijken!

Teufel Nederland is jarig

Teufel Nederland bestaat tien jaar en daarom pakt het Duitse audiomerk eens lekker uit. Wie jarig is, trakteert: in Teufels geval met mooie kortingen op bestsellers. Bovendien ondersteunt Teufel een goed doel! Het heeft bovenstaande exclusive set Ultima 40 luidsprekers ter beschikking gesteld om geld in te zamelen voor non-profitorganisatie Sounds Of Change.

Teufel x Naomi King Ultima 40

De Ultima 40 hifi-towerspeakers vormen al jaren een van de populairste Teufel-producten. De geluidskwaliteit is van de bovenste plank en de speakers mogen ook gezien worden. En dat geldt zeker voor deze speciale set: de Teufel x Naomi King Ultima 40. Deze moffel je niet weg achter een gatenplant of een kastje. En ze worden verloot voor het goede doel.

De speakers zijn beschilderd door de Rotterdamse streetart-artieste Naomi King. In haar herkenbare kleurrijke stijl heeft zij vier vrouwen op de torenhoge speakers geschilderd: King: ‘Ik noem ze de beschermengelen van de muziek. Het zijn sterke vrouwen. Ze staan voor de kracht die veel mensen uit muziek putten, iets waar organisaties als Teufel en Sounds Of Change een grote rol in spelen.’

In de video hieronder zie je hoe de speakers tot stand gekomen zijn:

Wat doet Sounds of Change?

De speakers worden nu dus verloot onder mensen die een donatie doen aan Sounds of Change. Dit is een Nederlandse non-profitorganisatie die probeert om de wereld te verbeteren met de kracht van muziek. Zo brengen ze muziek naar kinderen in vluchtelingenkampen, zodat die even kunnen ontsnappen aan de realiteit.

Als je tussen 31 mei en 9 juni een donatie doet aan Sounds Of Change, maak je kans op de Teufel x Naomi King Ultima 40. Lees hier alles wat je moet weten over de actie.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!