Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Anta Flu

GEWONNEN: Eén van de drie verrassingspakketten van ANTA flu

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Verzorg de keel en verfris jouw adem met ANTA flu keelpastilles, nu ook suikervrij verkrijgbaar. Lees snel hoe je kans kunt maken op een verrassingspakket voor de winter van ANTA flu!

ANTA flu keelpastilles

We worden ons steeds bewuster van gezond eten en beginnen ook meer op de inname van suikers te letten. De nieuwste keelpastilles van ANTA flu spelen in op deze trend, met keelpastilles die zijn gezoet met Stevia-extract. Al eerder verkrijgbaar waren de Classic suikervrij en de Mint Menthol suikervrij, maar nu is ook de ANTA flu Eucalyptus Menthol verkrijgbaar als suikervrije variant. En dat is natuurlijk goed nieuws!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Eucalyptus Menthol

De keelpastilles van ANTA flu zijn een oer-Hollands product waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Zo bevatten de pastilles alleen maar natuurlijke aroma’s en absoluut geen kleurstoffen. De keelpastilles zijn volledig glutenvrij en ook nog eens vegan (met uitzondering van Honey Lemon, deze variant is vegetarisch). ANTA flu Eucalyptus Menthol is verrassend verfrissend van smaak en zorgt voor een open gevoel van de neus. Heerlijk om te gebruiken na een diner, als snack of tussendoor voor een frisse adem!

ANTA flu Eucalyptus Menthol

Verkrijgbaar in het schap bij de Albert Heijn en Plus Supermarkten

Winactie

Speciaal voor onze lezers is er een mooie winactie. Zo maak je nu kans op een verrassingspakket voor in de winter, gevuld met onder andere de suikervrije keelpastilles. Zo kom je gemakkelijk de winter door dit jaar! Ga naar @antaflu_nl op Instagram, laat een comment achter en win één van de drie verrassingspakketten (t.w.v. € 14,-).

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!