Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN: 10x een heerlijk peulvruchtenpakket van Valle del Sole

GEWONNEN: 10x een heerlijk peulvruchtenpakket van Valle del Sole

In samenwerking met Valle del Sole
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Peulvruchten; ze zijn er in vele soorten en maten. En wat zijn ze lekker! Heerlijk voor in de soep of salade, in een stoofschotel of als vervanging voor een stukje vlees. Want naast dat ze heel lekker zijn, zitten ze ook nog eens vol vezels, vitamines en mineralen. Valle del Sole zet haar peulvruchten graag in het zonnetje. Het leukste nieuws? Jij kunt zo’n box vol zonnige producten winnen. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Taste the Sunshine

Pure smaken en natuurlijke ingrediënten. Daar houden ze van bij Valle del Sole. Daarom hebben ze een assortiment samengesteld met de lekkerste peulvruchten; van rode linzen, kikkererwten tot zwarte bonen. Gerijpt onder de zon voor de beste smaak. En dat proef je.

De peulvruchten vormen de basis voor duizenden gerechten over de hele wereld. Voor welke keuken dan ook. Ze houden niet van conserveringsmiddelen en extra toevoegingen, dus die laten ze achterwege. Wat ze wel belangrijk vinden is dat ze niet voor de eerste de beste peulvruchten gaan. Zo kiezen ze voor de juiste groottes van bonen en de maximale versheid. Heerlijk toch?

Peulvruchten

Linzen, bonen en erwten, gedroogd of in blik. Valle del Sole heeft het allemaal. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen de smaak en de mogelijkheden van peulvruchten. Zo worden ze ook steeds vaker gebruikt in vega(n) gerechten. Want wist je dat peulvruchten een uitstekende vleesvervanger zijn? Je hebt slechts 75 gram peulvruchten nodig om 100 gram vlees te vervangen.

Dat peulvruchten in opkomst zijn zie je ook terug in de vele recepten die tegenwoordig voor handen zijn. Salades met zwarte oogbonen, burgers van linzen en kikkererwten in de soep. Peulvruchten en specerijen gaan goed samen, hierdoor krijgt je niet alleen voedzame maar ook zeer smaakvolle gerechten.

Kleurrijke verhalen

Bij Valle del Sole zijn ze altijd op zoek naar de verhalen achter een gerecht. Want zeg nou zelf, als je weet dat het iemands lievelingsgerecht is of dat het recept van zijn oma komt, dan smaakt het tóch lekkerder. Ze gaan op zoek naar tips hoe je met kikkererwten een taart bakt, hoe je een curry een bijzondere bite geeft of hoe je thuis de perfecte humus maakt. Op deze manier inspireren ze niet alleen met producten maar ook met heerlijke recepten.

Heb jij een mooi verhaal bij één van jouw lievelingsgerechten met peulvruchten? Deel ‘m met Valle del Sole op Instagram door hen te taggen met @valledelsolenl!

Zo maak je kans

Welke peulvrucht zet jij in het zonnetje? Vertel ons wat jouw favoriete gerecht met peulvruchten is door te reageren onder deze post op Facebook of onder deze post op Instagram en maak kans op dit zonnige pakket gevuld met rode linzen, linzenmix, rode kidneybonen, kievitsbonen, zwarte oog bonen, zwarte bonen, kikkererwten, groene linzen en donkergroene linzen. Deze kans wil je niet mislopen!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!