Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // 2x 2 kaarten voor Big Green Egg's Flavour Fair!

GEWONNEN // 2x 2 kaarten voor Big Green Egg's Flavour Fair!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Hij komt er weer aan: de jaarlijkse Flavour Fair van Big Green Egg. Tijdens deze derde zondag in juni staan proeven, eerlijke producten en ambacht centraal. Vanuit het hele land zijn professionals aanwezig die samen de vele Big Green Eggs bemannen. Je kunt er gerechtjes proeven met vlees, vis en groenten en ook voor patisserie en deegwaren is er volop aandacht. Van alle gerechten die er te proeven zijn krijg je een receptenboekje mee naar huis. Zo maak je deze chef’s favourites ook gewoon thuis!
Door het persoonlijke contact met de deelnemers is er veel interactie en kun je tussen het proeven door je vragen over de producten en de bereidingswijze op de chefs afvuren. Verder is er muziek en een hoop gezelligheid en ook kinderen kunnen onder deskundige begeleiding met de Big Green Egg aan de slag.
biggreeb
biggreeeen
biggreeen
shopping big green egg

WINNEN!

Foodies mag 2x 2 toegangskaarten voor de Flavour Fair op 19 juni weggeven! Kans maken? Kijk in de Enjoy! die je bij foodies mei ontving, of download hem online. Geef vervolgens antwoord op de volgende vraag: welke 2 bijzondere dingen gebruikt patissier Hidde de Brabander bij de bereiding van de perfecte poffertjes op de Big Green Egg?
Doe mee via onderstaand formulier!
[contact-form-7 id=”20423″ title=”Winactie Kaarten Big Green Egg Fair”]

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!