Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Gadogado: indonesische salade met aardappels, sperziebonen & pindadressing

GEWONNEN: 2x kookboekenset van Rukmini Iyer

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Gelukzalige gerechten komen uit de oven. Geloof je ons niet? Na het zien van de kookboeken van Rukmini Iyer wel! In 'De snelle bakplaat' en het vegetarische 'De groene bakplaat' vind je de allerlekkerste recepten. foodies mag twee setjes met deze overheerlijke boeken weggeven, dus doe snel mee om kans te maken.

Rukmini’s boeken ‘De snelle bakplaat’ en ‘De groene bakplaat’ zijn echte musthaves voor iedereen die gek is op lekker en gezond eten, maar geen uren in de keuken wil staan. Haar recepten zijn makkelijk te maken, maar wel nét even anders dan je gewend bent. Van Indonesische gadogado tot zalm met honing-sojasaus, asperges & sugarsnaps: de ingrediënten voor deze gelukzalige gerechten leg je op een bakplaat en vervolgens doet de oven de rest. Kan jij in de tussentijd lekker naar je favoriete serie kijken!

de snelle bakplaatDe groene bakplaat

Zo maak je kans

Krijg je al honger? Vul dan snel onderstaand formulier in, want foodies mag 2 kookboekensets met daarin ‘De snelle bakplaat’ en  ‘De groene bakplaat’ weggeven. Wie weet val jij wel in de prijzen…

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!