Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
recepten voor taart Kroontaart

GEWONNEN: 2×2 plaatsen voor de workshop kroontaart maken van Hemelse Modder

Advertentie

Isn't she lovely? Deze prachtige kroontaart van restaurant Hemelse Modder vormt het klapstuk op iedere verjaardag, als toetje na een fantastisch diner of maakt het vieren van die mijlpaal nog veel leuker.

Het maken van de kroontaart is een knap staaltje chocolade vormen, maar met de gouden tips van de keukenbrigade van restaurant Hemelse Modder komt het helemaal goed. Wil jij ook leren van de experts? Doe dan snel mee aan onze winactie, want je maakt kans op 2×2 plaatsen voor de workshop kroontaart maken op 23 februari in Amsterdam! Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook het kookboek ‘Samen aan tafel’ erbij, waardoor je nog veel meer lekkers van restaurant Hemelse Modder kunt gaan maken.

Je eigen kunstwerk van chocolade

Als je wint, val je met je neus in de boter, eh, chocolade. Om je welkom te heten krijg je een lekkere, lichte lunch. Vervolgens krijg je uitleg over de taart en gaan we aan de slag. De workshop kroontaart maken wordt gegeven door het jonge en ambitieuze team van restaurant Hemelse Modder, die hun eigen interpretaties geven aan klassieke gerechten. Deze sfeervolle eetgelegenheid is dan ook niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. Natuurlijk is er volop ruimte om te proeven en mag je jouw prachtige creatie meenemen naar huis om de rest van het gezin of je vrienden te verrassen met een stukje puur geluk.

Zo maak je kans

Wil jij een fantastisch origineel Valentijnscadeautje winnen waar je zelf ook van mee kan genieten? Doe dan snel mee aan onze actie door onderstaand formulier in te vullen. We mogen 2 x 2 plaatsen weggeven voor de uitverkochte(!) workshop op 23 februari en zo’n waanzinnig mooi kookboek. Goed om te weten: de workshop begint om 12:00 uur en duurt tot 15:00 uur.

Niet gewonnen maar toch leren van de meesters? Reserveer dan snel jouw plek voor alle workshops uitverkocht zijn via de website van restaurant Hemelse Modder.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn Boukje uit Amsterdam en Nienke uit Zeist. Gefeliciteerd!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!