Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: 3x een heerlijke ingrediëntenbox van Lindenhoff

GEWONNEN: 3x een heerlijke ingrediëntenbox van Lindenhoff

In samenwerking met Lindenhoff

Advertentie

Heb je de smaakvolle barbecuerecepten in foodies juni al gespot? Met onze favoriete producten van Lindenhoff maakten we overheerlijke côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter, Baambrugs big rack met gegrilde prei in mosterd-roomsausen entrecote met gegrilde groene asperges en paprikasalsa. Begin je ook al te watertanden van deze gerechten? Lees dan snel verder, want jij maakt kans op 3x een ingrediëntenbox van Lindenhoff!

Met een team van meer dan 130 boeren, slagers, kaasmeesters, chauffeurs en medewerkers is Lindenhoff dé ambassadeur van authentieke smaak. Je kunt er terecht voor uiteenlopende groenten, fruit, vlees en kazen. Online te bestellen via de website van Lindenhoff en gekoeld thuisbezorgd door heel Nederland: met deze uitmuntende producten ga je thuis aan tafel als in een restaurant.

De beste kwaliteit

Voor foodies barbecuenummer proefden we zelf de geweldige kwaliteit van de producten van Lindenhoff. Het was moeilijk kiezen, maar uiteindelijk gingen we naar huis met een box vol boodschappen en staken we de barbecue aan om dit lekkers te grillen:

Côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter: de Simmentaler côte de boeuf is een van de absolute topsteaks voor op de barbecue. Er zit nog een bot in en daarom is hij altijd dik gesneden. Gebruik daarom een kernthermometer om de juiste gaarheid te bepalen. Steek de thermometer altijd in het dikste stuk, vlakbij het bot.

Côte de boeuf met gerookt Zeeuws zout en dragonboter

Baambrugs big rack met gegrilde prei in mosterd-roomsaus: De racks van het Baambrugs big, een bijzonder ras gekruist op de boerderij van Lindenhoff, kun je op twee manieren barbecueën. Je kunt ze natuurlijk portioneren, dan heb je in feite de beste karbonades of pork chops die je ooit hebt gegeten. Maar de vetlaag en zwoerd kun je ook mooi krokant bakken als je het vlees in zijn geheel braadt.

Baambrugs big rack met gegrilde prei in mosterd-roomsaus

Entrecote met gegrilde groene asperges en paprikasalsa: entrecote is een echte grillklassieker. Deze entrecotes van dubbeldoelras van Lindenhoff zijn mooi gemarmerd. De entrecote is echt werkvlees, het is minder mals van zichzelf dan bijvoorbeeld een ribeye of tournedos, maar wel ontzettend smaakvol. Snijd het vlees niet te dik en laat het na het grillen rusten. Laat het vetrandje aan het vlees zitten tijdens het grillen, het zorgt voor extra smaak en beschermt het vlees tegen uitdrogen.

Entrecote met gegrilde groene asperges en paprikasalsa

Zo maak je kans:

Krijg jij ook al direct zin om de barbecue aan te steken? Volg de volgende stappen en wie weet win jij wel één van de drie ingrediëntenboxen waarmee je een van deze verrukkelijke gerechten kan maken:

  1. Tag degene met wie jij van een overheerlijke barbecue wil genieten onder deze post op Facebook of deze post op Instagram. Allebei mag ook!
  2. Laat ons weten welk pakket jij het liefst wil winnen (entrecote, côte de boeuf of Baambrugs big rack)
  3. Extra kans maken? Volg dan foodies & Lindenhoff op Instagram en Facebook

Kun je niet wachten? Je kunt voor deze recepten direct en heel eenvoudig de ingrediënten van Lindenhoff bestellen. Extra leuk: met de code FOODIES krijg jij een potje Zeeuwsche Zout cadeau. Wees er snel bij en geniet van dit lekkers!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!