Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Amsterdam Coffee Festival

GEWONNEN: 3×2 tickets voor het Amsterdam Coffee Festival

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Koffieliefhebbers opgelet: we hebben het perfecte festival voor je gevonden. Van 13 tot 15 maart wordt het Westergasterrein omgetoverd tot een grote koffiebar tijdens het Amsterdam Coffee Festival. Nu is dat natuurlijk al fantastisch, maar het wordt nog leuker: foodies mag 3x2 kaarten weggeven.

Wat er zoal te doen is? Heel veel! Op het festival maak je kennis met de moderne koffiecultuur en creatieve subculturen. Er zijn ruim 200(!) verschillende koffies die je kunt proeven en ontdekken. Probeer er zo veel als je wilt en kies jouw nieuwe favoriete variaties uit.

Workshops & bekende barista’s

Dat is nog lang niet alles. Je leert nóg meer over jouw favoriete warme drank door mee te doen aan specialty proeverijen en workshops, marktpresentaties te bezoeken en door demo’s van bekende barista’s bij te wonen. Deze experts zorgen ervoor dat jouw bakkie pleur nooit meer hetzelfde is en dat je precies weet hoe je die mooie latte art kunt schenken. Enthousiast geworden? Kaartjes kosten €15 in de voorverkoop en €18 aan de deur. Voor de coffeeholics zijn er voor €38 ook VIP tickets verkrijgbaar. Dit is inclusief een 45 minuten durende coffee tasting experience, vip goodiebag en voorrangstoegang. Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Coffee Festival.

Zo maak je kans op kaarten

Kan jij ook niet wachten om al dat lekkers te proeven en je een dagje helemaal onder te dompelen in de koffiecultuur? foodies mag 3×2 kaarten weggeven voor dit geweldige festival. Vul onderstaand formulier in en je maakt direct kans om te winnen!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Amsterdam Coffee Festival

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!