Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: 4x Boldking Gift Box t.w.v. €25

GEWONNEN: 4x Boldking Gift Box t.w.v. €25

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Cadeau van vandaag: 4x een gift box van Boldking ter waarde van 25 euro. Een glad cadeau voor iedere scheerder – niet voor de kerstman dus.

Een echt verwenpakket

Boldking’s flexibele scheermesjes buigen mee met de vorm van elk lichaam en scheren ook makkelijk langere haren. Een perfect cadeau voor iedereen: van snordragers tot alles scheerders. Zeker in combinatie met Boldking’s 100% vegan skincare-producten die de huid verzorgen voor en na het scheren en onder de douche. Allemaal in recyclebare verpakking.

Duurzaamheid

De mesjes van Boldking zijn recyclebaar. Op de website van Boldking kan je een groene envelop bij je bestelling toevoegen. Als je ze hebt gebruikt, stuur je ze gewoon terug in de groene envelop. Boldking doet de rest. Van oud materiaal worden er vervolgens nieuwe dingen gemaakt.

Boldking Giftbox

Vandaag mogen wij viermaal de Boldking Giftbox weggeven, ter waarde van €25. Deze biedt een compleet scheerpakket. Dat begint met een Boldking scheermes, met flexibele mesjes, die door hun grotere onderlinge afstand gemakkelijk schoon zijn te spoelen. Daarnaast bevat de box scheerschuim, douchegel en aftershave crème voor een fris en verzorgd gevoel na het scheren. Kijk voor meer informatie op de website van Boldking.

Zo maak je kans

Om deze heerlijke prijs te winnen, is het niet nodig fris en fruitig een opdracht uit te voeren. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!