Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Choco Fondue Marie Boska

GEWONNEN: 4x Boska Choco Fondue Marie

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een cadeau om je vingers, eh vorkjes, bij af te likken. Vandaag geven we maar liefst vier keer de Choco Fondue Marie van Boska weg, ter waarde van 24,99 euro.

Van kaas naar chocolade

Boska begon in 1896 met het maken van kaasgereedschappen. Zoals zij al meer dan 120 jaar van kaas genieten, genieten ze tegenwoordig ook van chocola. Daarom maken ze sinds 2018 ook Chocowares. Want Boska beseft dat beide lekkernijen het beste tot hun recht komen met de juiste tools.

Choco Fondue Marie

De Choco Fondue van Boska werkt op basis van de au-bain marie methode. Hierdoor blijft de gesmolten chocolade altijd op optimale temperatuur, brandt hij nooit aan en wordt het niet korrelig of bitter. Zo kun je urenlang genieten van chocoladefondue.

De fondueset van Boska is ook nog eens bijzonder praktisch. De keramieken pannetjes mogen in de magnetron, zowel de pannetjes als vorken kunnen in de vaatwasser. Met de Choco Fondue Marie heb je alleen de lusten en geen lasten. Meer weten over deze onmisbare tool? Kijk dan op de website van Boska.

Zo maak je kans

Om één van deze vier prachtige fonduesets in de wacht te slepen, hoef jij geen moeilijke acties uit te voeren. Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee naar de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Jeroen uit Valkenswaard, Fiona uit Nieuw Vennep, Bjorn uit Boxmeer en Suzet uit Leersum. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!