Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Mayo sisters

GEWONNEN: 4x Mayo-pakket van The Mayo Sisters

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een hele smakelijke prijs. We geven 4x een vegan Mayo-pakket van The Mayo Sisters t.w.v. € 25 weg.

Mag een flinke dot mayo niet ontbreken op jouw bord? Dan is dit de prijs waar je altijd al van hebt gedroomd. Als jij dit heerlijke pakket wint, ploft er een zalig vegan mayo-pakket van The Mayo Sisters op je deurmat. Wat daar precies in zit? 4 flessen romige mayo: the original (fles 450 ml €4,99) en de nieuwste aanwinsten in the mayo family: truffel (fles 250 ml, 4,99), piri piri en aïoli mayo (fles 250 ml, €3,99).

De lekkerste vegan mayo

De Amsterdamse zussen Helen en Martine Hissink koken graag met een Bourgondische twist. Ook hun sauzen maken ze altijd zelf zodat je zeker weet dat er geen onnodige toevoegingen in zitten. Op een dag experimenteerden ze met mayonaise zonder ei en zonder suiker, niemand proefde verschil en The Mayo Sisters mayo was geboren! The Mayo Sisters mayo is romig met een Frans zuurtje, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en 100% plantaardig. Naast de originele mayo is er nu ook zwarte truffel-, piri piri- en aïoli mayo.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vier mayo-pakketten van The Mayo Sisters t.w.v. €25, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!