Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN: 5-delig messenset van Global

GEWONNEN: 5-delig messenset van Global

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een vlijmscherp cadeau. Wat zeggen we, vier vlijmscherpe cadeaus zelfs! We geven een Global messenset ter waarde van 299 euro weg, bestaande uit een messenmagneet van 30 cm en 4 messen.

Global messenset

Het Japanse merk Global heeft zijn plaats verworven in de Europese professionele- en hobbykeukens. Het oorspronkelijke ontwerp van Global messen van de hand van ontwerper Komin Yamada werd in 1985 geregistreerd door fabrikant Yoshikin. Het revolutionaire ontwerp van de handgreep maakte al snel furore. Diverse keuringsdiensten vonden het belangrijk voor de hygiëne om een mes uit (ogenschijnlijk) één stuk staal op te nemen in de horeca.

Bijzonder staal

Het mes wordt gesmeed en is vervaardigd uit het gepatenteerde “CROMOVA” staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. De handgreep is door zijn kuiltjesprofiel antislip. De messen zijn geslepen onder een hoek van 15 – 17°, waardoor een langere scherpte dan een traditioneel Europees mes is gewaarborgd.

Wat maakt de Global messen zo speciaal? Dat zijn een zevental eigenschappen: de naadloze afwerking voor extra hygiëne die bacterievorming voorkomt, de uitgekiende balans tussen lemmet en heft, een optimaal antislip heft, geen vormgevormd heft, waardoor iedereen het mes op zijn eigen manier kan vasthouden. Maar ook de unieke slijphoek, die een verfijnde snijtechniek mogelijk maakt, de zeer uitgebreide collectie en een een uitgesproken design. Meer informatie vind je op de site van La Cucina.

Zo maak je kans

Om deze messenset in de wacht te slepen, hoef je geen geslepen acties uit te voeren. Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Maandag trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Dirk uit Woerden. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!