Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Fiorito

GEWONNEN: 5x een fles Fiorito Limoncello

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een hele lekkere prijs. We geven 5x een fles Fiorito Limoncello t.w.v. € 20,99 weg.

Fiorito is een Limoncello Superiore, oftewel een premium limoncello die voldoet aan de aller-hoogste eisen. In zijn stijlvolle beugelfles is het een opvallende verschijning. Fiorito is afgelopen jaren door veel toprestaurants en bars op de kaart gezet en heeft in Nederland de limoncello-trend op gang gebracht. Een glaasje limoncello is inmiddels ook in Nederland niet meer weg te denken na een feestmaal.

Familierecept

De roots van dit bekroonde limoncello-merk liggen op Sicilië. Tijdens een familietrip kregen de Nederlandse broers Franco en Benno Fiorito na een uitgebreid familiediner in de tuin een originele Italiaanse limoncello. Deze was volgens traditioneel recept gemaakt. In Italië heeft elke familie namelijk zijn eigen limoncello-recept. Toen ze deze proefden, waren ze direct verkocht. Hij smaakte zo anders dan de limoncello’s die ze tot dan toe hadden geproefd.

Minder suiker

De huisgemaakt limoncello bleek handgemaakt van biologische ‘Limone di Siracusa IGP’ en had daardoor een milde smaak. Fiorito wordt nog altijd exact gemaakt volgens ditzelfde familierecept. De biologische citroenen worden nog steeds handmatig geschild. Hierdoor krijg je dunne schillen, zonder het bittere wit, waardoor er uiteindelijk veel minder suiker nodig is en de smaak heerlijk mild en zacht is.

Kroon op elk familiediner

Limoncello is heerlijk als aperitief, bijvoorbeeld in de mix met tonic of prosecco en een heerlijke afsluiting van een uitgebreid diner met vrienden of familie. Bijvoorbeeld bij een nagerecht, kop koffie of als digestief. Serveer Fiorito Limoncello direct uit de diepvries, dan smaakt hij het allerlekkerst. De kroon op elk familiediner en een stijlvol en smaakvol cadeau voor de feestdagen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf lekkere flessen Fiorito Limoncello t.w.v. € 20,99, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!