Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Jamie Oliver Samen Eten

GEWONNEN: 5x Samen Eten van Jamie Oliver

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Eindelijk is het zover! Het nieuwe boek Samen Eten van Jamie Oliver ligt in de winkels. Natuurlijk mag dit kookboek niet ontbreken in je boekenkast. Wij maken het je wel heel gemakkelijk met deze winactie. Win nu één van de vijf gesigneerde boeken!

Samen Eten van Jamie Oliver

Eindelijk… Het langverwachte nieuwe boek Samen Eten van Jamie Oliver ligt in de winkels! Zijn 25e kookboek is geïnspireerd door het verlangen om mensen weer samen te brengen en te laten genieten van heerlijk eten. Zeker na een jaar waarin we zo weinig samen hebben kunnen zijn. Ontwikkeld tijdens de elkaar opvolgende lockdowns in Engeland is ‘Samen eten: Aan tafel! Meer dan 120 makkelijke recepten voor familie en vrienden’ een optimistisch en feestelijk boek vol inspiratie en heerlijke receptideeën voor al die speciale momenten en feestjes met familie en vrienden waar we zo naar uit gekeken hebben.

Eerbetoon

Jamie Oliver: “Samen eten is een eerbetoon aan het grote feestmaal thuis. Iets wat ik enorm heb gemist om te kunnen delen met vrienden en familie in het afgelopen jaar. Zoveel mensen genieten van een gezamenlijke maaltijd en hebben hun liefde voor koken herontdekt. Of ze hebben misschien zelfs voor het eerst geprobeerd zelf echt te koken. Dus dit boek is bedoeld om lezers te voorzien van gemakkelijke recepten. Voor etentjes thuis, feestjes, speciale gelegenheden, of gewoon ouderwets gezellig samenzijn met je dierbaren. Ik wilde dat de recepten voelden als een culinair lichtpunt aan het eind van een donkere tunnel, waar eten weer echt iets is om van te genieten en te koesteren. Dit boek is hét excuus om iedereen weer aan tafel te krijgen.”

Win, win, win!

We begrijpen dat je dit boek móét hebben. Daar helpen we je graag bij. Namens Jamie Oliver mogen we namelijk vijf gesigneerde boeken weggeven! Het enige wat je hoeft te doen? Vul onderstaand formulier in en doe mee met de winactie. Wie weet ligt het nieuwe kookboek van Jamie Oliver binnenkort bij jou op de keukentafel…

(winactie gesloten)

Direct in huis?

Wil je niet wachten en Samen Eten van Jamie Oliver vandaag al bestellen? Dat kan!

Samen Eten

€ 32,50
Jamie Oliver Samen Eten

Samen Eten van Jamie Oliver is verschenen bij Kosmos Uitgevers © Jamie Oliver Enterprises Ltd (2021 Together)
Fotografie: © David Loftus, 2021; © Levon Biss, 2021; © Paul Stuart, 2021

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!