Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Meenk

GEWONNEN: 7x Meenk dropcadeaudoos

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een hele lekkere prijs. We geven 7x een dropcadeaudoos van Meenk t.w.v. € 15,95 weg.

Op zoek naar een smakelijk en origineel cadeau voor de feestdagen? Deze dropcadeaudoos van Meenk bevat een lekkere mix van de beste Hollandse drop. Ook leuk voor een verjaardag of gewoon omdat je een lach op iemands gezicht wil toveren. Meenk cadeaudozen zijn er in 4 verschillende varianten, allen gevuld met de meest smakelijke dropsoorten. Zo kun je voor iedere liefhebber de perfecte samenstelling uitzoeken.

Drop uit eigen land

Meenk is een echt Nederlands dropmerk. Alles wordt bedacht, geproduceerd en verpakt in ons eigen land. Meenk staat dan ook voor hoogwaardige én smakelijke drop. Proef bijvoorbeeld eens de verrassende combinatie van drop met chocolade en salmiak of de verslavend lekkere drop truffels. Wees gewaarschuwd, want na één dropje ben je niet meer te stoppen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Ieder cadeau bevat een handig navulpotje: ideaal om je favoriete Hollandse treat mee te nemen in de auto.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de zeven lekkere dropcadeaudozen van Meenk ter waarde van t.w.v. € 15,95, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!