Advertentie
Vet is vet lekker. Maar niet alleen dat, vet heeft ook een belangrijke functie in de keuken. Vet conserveert je rilette, maakt je sprits bros en geeft je friet een krokant laagje. In Vet duikt Bas Robben in alle facetten van vet – van functie tot smaakmaker. In het aprilnummer vertelt hij je er alles over en vind je een voorproefje uit zijn nieuwe boek. En nog vetter: foodies geeft 3 exemplaren weg!
Titel: Vet
Auteur: Bas Robben
Prijs: 24,95 euro
Uitgeverij: Good Cook
Aantal pagina’s: 224
Winnen?
Vul onderstaand formulier in en maak kans op één van de drie exemplaren van Vet.
Deze winactie loopt tot vrijdag 13 april 2018. De winnaars krijgen bericht.
Onze tips
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Redactie