Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // Boek: David Levie – De lekkerste adresjes van de Veluwe

GEWONNEN // Boek: David Levie – De lekkerste adresjes van de Veluwe

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De Veluwe, een prachtig gebied dat je wilt ontdekken. Gelderse streken heet je van harte welkom in een van de mooiste regio’s van Nederland. In vele opzichten; zo zal de culinaire aantrekkingskracht van veel bijzondere plekjes op de Veluwe je bijvoorbeeld verrassen. VisitVeluwe heeft dit jaar, in samenwerking met De Persgroep Nederland, het boek ‘De lekkerste adresjes van de Veluwe’ gelanceerd.
In ‘De lekkerste adresjes van De Veluwe’ zijn streekproducenten, ambachten en restaurants uitgelicht en vind je de gegevens van 176 bijzondere adresjes. Een boek boordevol inspirerende interviews met interessante smaakmakers uit de regio. Prachtige anekdotes, opgetekend door auteur David Levie, aangevuld met tips en recepten die de lezer uitnodigen zelf een kijkje te komen nemen in wellicht de mooiste regio van ons land, de Veluwe.
Bij laatste kleine tekstje plaatsen

Win het ‘De lekkerste adresjes van de Veluwe’ boek!

Culinair verslaggever David Levie deelt in zijn boek ‘De lekkerste adresjes van de Veluwe’ de allerlekkerste en leukste plekjes van de Veluwe. Winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans op een exemplaar!
[contact-form-7 id=”20919″ title=”Winactie Boek Gelderse Streken”]
Hoge Veluwe Sand Heathland
develuwe_zps247c240b
Culinair gezien is het goed toeven op de Veluwe. Of je nu op zoek bent naar een sterrenrestaurant of een nostalgische pluktuin, je vindt het hier allemaal. Net als de vele café’s, wijngaarden, landwinkels, fruittelers en boerenmarkten. Overal word je gastvrij ontvangen en kun je je smaakpapillen optimaal verwennen. Gelderse streken nodigt je uit om de smakelijkste plekken van de Veluwe te komen proeven op deze mooie route door de prachtige en afwisselende Veluwse natuur. Je bent meer dan welkom bij de vele gastvrije producenten en telers van Erkende Veluwse Streekproducten. Kom langs en proef de Veluwe!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!