Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Anna Jones

GEWONNEN // Boek: Vegetarisch het jaar door, zes seizoenen met Anna Jones

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Zes seizoenen met Anna Jones
Een beetje foodie is op zaterdag op de markt te vinden om verse seizoensproducten te verzamelen. Zoals Anna Jones op de Borough Market in Londen ieder weekend doet. Met de oogst maak je thuis de recepten uit Jones’ nieuwe kookboek Vegetarisch het jaar door. Opgedeeld in zes seizoenen (ja, zes, je leest het goed).Voor foodies oktoberzochten we de meest troostrijke, gezellige en aardende recepten uit Jones boek. Maar het boek barst van de prachtige recepten. Daarom geven we drie exemplaren weg.

Zes seizoenen

De gerechten van Jones zijn vers, seizoensgebonden, vegetarisch, eenvoudig en boordevol smaak. Zo ook de recepten uit haar nieuwe boek Vegetarisch het jaar door. Het boek is ingedeeld in zes seizoenen, want vier seizoenen is volgens Jones te vaag. “Iedereen die in de vroege lente een groentezaak binnengaat en er aan het eind van de zomer weer terugkomt, weet hoe verschillend het dan is. Het onderscheid is veel subtieler dan lente, zomer, herfst en winter.” En daarom bespreekt Jones ook het begin van het jaar, de eerste tekenen van de lente en de eerste warme dagen.

Win ‘Vegetarisch het jaar door’

Wat is jouw favoriete vegetarische gerecht in oktober? Laat het in een reactie weten en maak kans op het winnen van dit kookboek. Niet gewonnen? Voor €34,99 haal je hem zelf in huis. En met het oktobernummer van foodies kun je de eerste recepten vast uitproberen. Ga in de keuken van start met Bramentaart met laurier en honing, een ‘kom vol herfst’, een bonenschotel voor vele monden, rokerige maissoep of linzenpastei met bloemkoolpuree. Eet smakelijk!

Zes seizoenen vegetarisch het jaar door
Titel: Vegetarisch het jaar door
Auteur: Anna Jones
Fotograaf: Ana Cuba
Prijs: 34,99 euro
Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
Aantal pagina’s: 476
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, de winnaar krijgt bericht.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!