Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
bresser flatlay

GEWONNEN: Bresser achtergrond voor jouw foodfotografie

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe deze week elke dag mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij een Bresser Flat Lay (60x60 met een set hoekprofielen) ter waarde van € 90,85 weg.

Foodies Vega Special

€ 8,99
Foodies Vega Special

Foodfotografie

Maak jij altijd het liefst een foto van je gerechten voordat je je vork erbij pakt om ervan te gaan genieten? Dan zijn de deze Bresser Flat Lay achtergronden een must-have voor jou. Deze borden zorgen voor een perfecte ondergrond of achtergrond voor je foto’s. Je kent ze vast wel, van die foto’s die recht van boven zijn genomen. Van foodfoto’s of tot een paar spulletjes nonchalant op een tafel. Met de Bresser Flat Lay borden creëer je op een simpele manier veel sfeer en til jij jouw foto’s naar een hoger niveau.

bresser flatlay

Bresser Flat Lay

De Bresser Flat Lay borden zijn verkrijgbaar in twee formaten (40×40 centimeter en 60×60 centimeter) en verkrijgbaar in 30 verschillende prints. Bekijk ze allemaal op de website van Bresser en kies alvast degenen uit die jij graag wil winnen. De winnaar mag er namelijk zelf twee uitkiezen! Daarbij krijg je 1 set hoekprofielen. Door het gebruik van de hoekprofielen maak je van de achtergronden in een handomdraai een kleine fotostudio zodat je nog meer opties hebt voor het maken van gave foodfoto’s.

bresser flatlay

Zo maak je kans

Om kans te maken op tweemaal een Bresser Flat Lay (60×60) naar keuze met een set hoekprofielen ter waarde van € 90,85, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!