Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // De Bierrevolutie

GEWONNEN // De Bierrevolutie

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Nederland is al jaren bezig zich te ontwikkelen tot het bierland bij uitstek. Waar we vroeger vooral keken naar alles wat bij onze Zuiderburen de tap uit kwam, is nu lokaal gebrouwen Nederlands bier gemeengoed geworden. Reden genoeg voor een boek over al die honderden brouwerijen die Nederland inmiddels rijk is.
In dit boek wordt een dwarsdoorsnede van bier brouwend Nederland geportretteerd in woord en beeld. Van de traditionalist met liefde voor de lokale geschiedenis tot de hipsters die met wilde gisten aan de haal gaan, en van brouwende anarchisten tot monniken die de historische draad weer oppakken.

Over de auteurs

Jan Willem Kaldenbach is fotograaf voor o.a. NRC Handelsblad, Harper’s Bazaar en Elle. Edo Dijksterhuis is (freelance) journalist, criticus en voltijds kunstmissionaris. Hij schrijft o.a. voor het FD, De Filmkrant, Museumtijdschrift en ArtSlant.


Laat ons hieronder weten waarom jij kans wil maken op dit boek! Het boek wordt uitgegeven door Terra Lannoo en is hier te bestellen.
[mailplusform formid=2025 /]

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!