Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Rukmini Iyer: De Makkelijke Bakplaat

GEWONNEN: 3x “De makkelijke bakplaat” van Rukmini Iyer

Advertentie

Gelukzalige gerechten komen uit de oven. Geloof je ons niet? Na het zien van de kookboeken van Rukmini Iyer wel! In haar bakplaat-boeken vind je de lekkerste recepten voor in de oven. Onlangs verscheen haar nieuwste boek "De makkelijke bakplaat", en die kun je nu winnen!

Win “De makkelijke bakplaat”

Eerder schreven we al in onze Foodies boekenclub over het nieuwste boek van Rukmini Iyer. Daar deelden we al twee heerlijke recepten die je niet mag missen. Om het nog mooier te maken: win “De makkelijke bakplaat” van Rukmini Iyer met onze winactie!

Wil je iedere week de leukste winacties ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

De makkelijke bakplaat

Makkelijke en smaakvolle gerechten voor in de oven, daar houden we van. In het nieuwe kookboek ‘De makkelijke bakplaat’ van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van ‘De zoete bakplaat’ en ‘De groene bakplaat’ is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd een kookboek vol heerlijke recepten te creëren. Denk aan sardientjes met paprika en amandelen of bijvoorbeeld een heerlijke bietjes-plaattaart met dille en blauwe kaas. Natuurlijk heeft Rukmini Iyer ook in dit boek aan cakes, desserts en diverse snacks gedacht.

De makkelijke bakplaat

€ 25,99
Cover De makkelijke bakplaat

Zo maak je kans

Krijg je ook zo’n trek van de recepten van Rukmini Iyer? Maak dan nu kans op één van drie boeken die we mogen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Easy does it, net als de recepten uit “De makkelijke bakplaat“. De winactie loopt tot en met 18 april 2022.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!