Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Win nieuwste Tony's reep Puur Romige Hazelnoot Crunch

GEWONNEN: de nieuwste Tony’s Chocolonely reep!

Advertentie

Oh YES! De nieuwste Tony's reep is er. Ons favoriete chocolademerk komt met een nieuwe smaak: Puur Romige Hazelnoot Crunch. En wij mogen 5 x 2 repen weggeven! Lees gauw verder hoe je kans maakt.

Win de nieuwste Tony’s reep!

Goed nieuws voor alle mede-Tony’s-lovers onder ons: ons favoriete chocolademerk komt namelijk met een nieuwe smaak Puur Romige Hazelnoot Crunch! De gloednieuwe pure reep bevat 51% cacao, een mix van romige hazelnoot- en amandelpasta en crunchy stukjes hazelnoot. Daar wil je toch direct je tanden inzetten? De reep is ook nog eens helemaal vegan, net als alle andere repen met groene blaadjes op het smaaklint op de verpakking trouwens. En nóg beter nieuws: wie weet win jij deze nieuwste Tony’s reep! Wij mogen er namelijk 5 x 2 weggeven. Lees hieronder wat je hiervoor moet doen.

Ook iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op twee Tony’s Chocolonely repen Puur Romige Hazelnoot Crunch hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 29 mei 2023.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook: Wist jij dat deze producten vegan zijn?

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!