Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Demeyere

GEWONNEN: Demeyere Multiline 7 koekenpan

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prachtige prijs die iedere foodie moét hebben. We geven de Demeyere Multiline 7 koekenpan (28 cm) t.w.v. € 139,- weg.

Bak en braad al je favoriete lekkers in deze prachtige pannen van Demeyere. De Multiline koekenpannen zijn de ideale pannen voor iedereen die graag met kwaliteitsmateriaal werkt. Het 3 mm dikke 7-PlyMaterial® zorgt voor een zeer goede warmtegeleiding en maakt bakken op een lage stand van het vuur mogelijk. Deze pannen liggen lichter in de hand en bieden een goede mix tussen hoogstaande kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Snel weer schoon

Door het slimme ontwerp van de nieuwe rand bij de Multiline bakpannen van Demeyere kunnen ze voortaan veilig in de vaatwasmachine, zonder de aluminiumlaag aan te tasten. Dat betekent niet alleen de beste gerechten kunt klaarmaken, maar ook dat ze na gebruik in een handomdraai weer schoon zijn. Al jouw andere koekenpannen zullen verbleken bij de Demeyere Multiline 7.

Zo maak je kans

Om kans te maken op  de Demeyere Multiline 7 koekenpan (28 cm) t.w.v. € 139, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!