Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Paastafel

GEWONNEN: Een complete paastafel van Coop

In samenwerking met Coop
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Een groen bladerdek, krokussen in de berm en de voorjaarszon op je gezicht: we zijn allemaal wel toe aan de lente. Het voorjaar kleurt onze dagen en brengt een breed scala aan lekker eten én drinken. Tijd om het voorjaar in te luiden met een complete paastafel, die je ook nog eens kunt winnen!

De complete paastafel

Kijk jij er ook al zo naar uit? Een goed gevulde paastafel met bijvoorbeeld een heerlijke paasstol, gekookte eitjes en ook vers sinaasappelsap. Met de juiste boodschappen, lekkere gerechten, vrolijke aankleding en natuurlijk een breed assortiment vieren we het voorjaar. Samen genieten we van Pasen met bijvoorbeeld heerlijke recepten en een luxe paastafel. Lees snel verder en ontdek hoe je een cadeaukaart van Coop t.w.v. € 50,- kunt winnen!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Paasontbijt

Eerder deelden we al de vijf lekkerste recepten voor het paasontbijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van gezonde poffertjes of mini sandwiches? Ze zijn niet alleen erg lekker, het fleurt je paastafel ook nog eens mooi op!

> naar de lekkerste recepten voor het paasontbijt

Paasontbijt: goedgevulde eierbroodjes

Zoete recepten voor op de paastafel

Ben je ook zo’n zoetekauw? We begrijpen je helemaal. Zeker tijdens Pasen mogen de lekkerste baksels natuurlijk niet ontbreken. Wij verzamelden alvast onze vijf favorieten.

> naar de lekkerste zoete recepten voor Pasen

paastafel: vogelnestjes

Alles over paasstollen

Zuurdesembrood, briochebolletjes en krentenbrood worden door de meeste foodies regelmatig gebruikt, maar er zijn ook heerlijke producten die we minder vaak gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paasstol? We vertellen je niet alleen wat het precies is, maar geven je ook nog eens de lekkerste recepten!

> naar het artikel over paasstollen

Wat is een paasstol?

WIN: Coop cadeaukaart t.w.v. € 50,-

Zo’n complete paastafel ziet er natuurlijk prachtig (en erg lekker) uit. We weten het nog mooier voor je te maken: samen met Coop geven we namelijk drie cadeaukaarten t.w.v. € 50,- weg. Zo vul je met alle gemak een hele paastafel. Meedoen? Bekijk snel onderstaande post op Instagram, reageer voor 15 april 2022 en maak kans!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!