Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Win een Grote Gut-Mind Box van SauerCrowd

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Grote Gut-Mind Box van SauerCrowd

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij i.s.m. New Habitz een Grote Gut-Mind Box van SauerCrowd ter waarde van € 50,- weg.

New Habitz is de duurzame holistische marktplaats van de nieuwe wereld. Zij staan voor leven in harmonie met de natuur. Ze zijn geen gewone webshop, maar een lifestyle platform gevormd door een community van vele merken, zoals SauerCrowd, die bijdragen aan het herstel van onze aarde. Deze marktplaats voegt vegan, ethisch, duurzaamheid en mindfulness samen en kiest alleen voor producten die biodiversiteit en een gezonde bewuste levensstijl bevorderen.

New Habitz

New Habitz maakt holistisch duurzaam leven toegankelijker door dit allemaal onder één dak aan te bieden. Of het nu gaat om clean beauty (gifvrije verzorgingsproducten), een duurzame yogamat of gezonde maaltijden. Ze zijn zeer selectief in de merken die ze verwelkomen op het platform, net als de merken die zich bij hun aansluiten. Samen vormen ze een mindful community waar ze met elkaar dezelfde waarden delen.

New Habitz zou uiteraard New Habitz niet zijn wanneer zij zich niet zouden focussen op het ondersteunen van het aanleren van nieuwe gewoonten. In hun blogs op de website en op Instagram delen zij veel kennis over bijvoorbeeld het belang van biologische producten, waarom clean beauty of slow fashion belangrijk is en geven ook tools hoe je met kleine stapjes nieuwe duurzame gewoontes kunt omarmen.

SauerCrowd

SauerCrowd

Wist je dat je darmen 70% van de cellen bevatten die je immuunsysteem opbouwen?

Diversiteit binnen het darmmicrobioom draagt bij aan een evenwichtige darmgezondheid. Onze gemoedstoestand kan worden beïnvloed door ons darmmicrobiome omdat het een ook directe verbinding heeft met onze geest: “De gut-mind connectie”. Voor verbeterde gezondheid in lichaam & geest, moeten we niet vergeten te focussen op het voedsel dat we eten. SauerCrowd heeft als missie onze gezondheid te vergroten via het eten van heerlijke gefermenteerde groenten, afkomstig van lokale, biologische boeren die met veel zorg kweken op een voedingsrijke bodem.

Hoe? Een goed begin is een volwaardig dieet met veel pro & prebiotica, beweging en stressvermindering. Leer bijvoorbeeld alles over de fascinerende verbinding tussen je spijsverteringssysteem en de hersenen in ons Gut-Mind Journal op de website van SauerCrowd en op Instagram.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Grote Gut-Mind Box van SauerCrowd t.w.v. € 50,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!